U bent hier


Het Internationaal Kortfilmfestival 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 1-8 december 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
The International Short Film Festival Leuven 2017 has passed, the next edition will be December 1-8th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

Ontmoet de makers: Unie van Regisseurs

Een festival is de ultieme ontmoetingsplek voor filmmakers en hun publiek. Graag een pint drinken met het filmtalent van morgen? Dan ben je welkom in het festivalcafé op vrijdagavond.

Die dag staat in het teken van de Vlaamse kortfilm, met vertoningen van alle programma's uit de Vlaamse competitie. Geen beter moment voor de Unie van Regisseurs vzw om de start van een jubileumjaar op het Kortfilmfestival te vieren, net zoals bij haar oprichting 5 jaar geleden. Voor deze feestelijke gelegenheid trakteert de beroepsvereniging door en voor film- en tv-regisseurs, alle regisseurs, Vlaams of internationaal, op een drink. Aansluitend volgt een DJ-set van filmjournalisten Robin Broos (De Morgen) en Jeroen Struys (De Standaard), uiteraard in het teken van film.