Virtual Reality

47 minuten

Koop tickets:

Als geen ander kunnen Virtual Reality films je meenemen naar een totaal andere wereld. Stap in een volledig nieuwe omgeving en dompel je onder in het leven van mensen uit alle uithoeken van de wereld. Van het historische Warschau over Irak waar vrouwelijke strijders trainen tot een vreemde Chinese tempel in het hiernamaals.

Deze compilatie bevat volgende kortfilms:

 • Warsaw Rising

  Tomasz Dobosz :: Poland :: 15 min. :: 2018

  Polen 1944. Kapitein Wladyslaw Sieroszewski krijgt een briefje van zijn dochter, net voor hij vertrekt om mee te strijden in de gewapende opstand tegen de Duitsers. Het briefje zal een grote invloed hebben op zijn lot.

  Oorlogsfilm
 • The Sun Ladies

  Celine Tricart, Christian Stephen :: United States :: 7 min. :: 2017

  Toen het ISIS-leger Irak binnenviel in 2014 viseerden ze de Jezidi gemeenschap: de mannen werden vermoord, de vrouwen als seksslaven weggevoerd.

  Documentaire
 • Limbo

  Shenhani Fernando :: United Kingdom :: 8 min. :: 2018

  Ook in Groot-Brittannië zijn er tienduizenden asielzoekers gestrand. Terwijl ze wachten op een beslissing over hun asielaanvraag, staat hun leven on hold.

  Documentaire
 • Chuang - In the Pictures

  Qing Shao :: China :: 7 min. :: 2017

  Wanneer een jongen wakker wordt, bevindt hij zich een vreemde fantasiewereld, waar walvissen door de ruimte zwemmen en een meteorenregen de nacht oplicht. Het is de VR-wereld van een meisje met een handicap.

  Animatie
 • Your Spiritual Temple Sucks

  John Hsu :: Taiwan :: 10 min. :: 2017

  Mr Chang komt aan in zijn ‘spirituele tempel’: de plek in het hiernamaals die je levenslot weerspiegelt. Om zijn financiële en huwelijksproblemen op te lossen, roept hij zijn beschermengel op- de Dondergod. Maar dat was geen goed idee.

  Humor