Vlaamse Competitie: Fictie

Met vier films in Cannes en een veelvoud aan releases dit jaar in de bioscoop, valt het niet te ontkennen: de vaderlandse film verkeert in uitstekende vorm. Maar deze 'gouden generatie' verschijnt niet uit het niets, zo weten de regelmatige bezoekers van het Kortfilmfestival. Lukas Dhont, Robin Pront, Adil El Arbi, Bilall Fallah, Jonas Govaerts, Hans Herbots en Felix Van Groeningen: ze stonden immers allemaal ooit, de een al wat langer geleden dan de ander, met een film op Kortfilmfestival Leuven. En wisten daar jury en/of publiek te overtuigen van hun talent. Benieuwd wat de nieuwe generatie in petto heeft? Kom het ontdekken in de Vlaamse competitie! 

De jury van de Vlaamse Competitie vind je hier.

terug naar het overzicht

Vlaamse competitie: Fictie 1

De vertoning van za 3/12 heeft de vorm van een praatprogramma, na iedere film volgt een kort nagesprek met de filmmakers.



 


Vlaamse competitie: Fictie 2

De vertoning van zo 4/12 heeft de vorm van een praatprogramma, na iedere film volgt een kort nagesprek met de filmmakers.



 


Vlaamse competitie: Fictie 3

De vertoning van ma 5/12 heeft de vorm van een praatprogramma, na iedere film volgt een kort nagesprek met de filmmakers.



 


Vlaamse competitie: Fictie 4

De vertoning van do 8/12 heeft de vorm van een praatprogramma, na iedere film volgt een kort nagesprek met de filmmakers.



 


Vlaamse competitie: Fictie 5

De vertoning van vr 9/12 heeft de vorm van een praatprogramma, na iedere film volgt een kort nagesprek met de filmmakers.