EURO CONNECTION 2022

Euro Connection is het coproductie platform voor kortfilmmakers die op zoek zijn naar een internationale coproductie partner. Producenten die momenteel werken aan een project dat deels gefinancierd is en waarvan productie of opname starten na juni 2022 kunnen zich aanmelden. Kortfilmfestival Leuven en Go Short – International Short Film Festival Nijmegen zijn gatekeepers voor Euro Connection 2022. Samen doen we de voorselectie voor projecten uit Nederland en Vlaanderen.
 
Euro Connection is het grootste Europese coproductie platform voor kortfilm. Het tweedaagse pitch- en netwerkevenement richt zich op het stimuleren van samenwerkingen op het gebied van korte film tussen producenten uit Europa en daarbuiten.
 
De 14de editie van Euro Connection vindt plaats op 1 & 2 februari 2022 tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand, met de steun van het Creative Europe MEDIA sub-programma en PROCIREP.
 

AANMELDEN

 
Om aan te melden, dienen producenten uit Nederland en Vlaanderen het volledig ingevulde aanmeldformulier en aanvullende, verplichte documenten als 1 PDF-bestand op te sturen naar info@kortfilmfestival.be.
Deadline is woensdag 27 oktober 2021. 
 
Alle informatie over Euro Connection, de voorwaarden, de criteria en het selectieproces vind je in het aanmeldformulier. Voor vragen kan je contact opnemen via info@kortfilmfestival.be
 
Download het aanmeldformulier hier als PDF of hier als Word-document